Ja i Ja - rozczochrany łeb,
Moja krew jak wino, moje ciało jest jak chleb.
Ja i Ja - rozczochrana banda,
Duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda.
Ja i Ja - rozczochrany łeb,
Moja krew jak wino, moje ciało jest jak chleb.
Ja i Ja - rozczochrana banda,
Duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda.
Habakuk - mozna pobujać sie w rytmach reggae i podenerwować sąsiadów
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-19, 19:23
daff napisał/a:
Katie Melua n
oj taaaaaaaaaaaaak! katie jest niemożliwa...ja potarfię się tak rozmarzyć przy jej piosenkach ze magia-naprawde polecam i ciesze się że inni też ją doceniają:) ta dziewczyna ma talent...
a jesli chodzi o cos szybkiego to oczywiście wszystkie disco piosenki i ostatnio rozkoszuję sie w "everybody dance now"
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-25, 09:17
baltazar napisał/a:
Brothers in arms - Dire Straits
Zgadza się - ponad czasowe, a jeśli już przy Dire jesteśmy to od razu "Sultans of Swing".
Od siebie dorzucam jeszcze "Who wants to live forever" Queen
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Jeśli chodzi o Katie Melua to słyszałem tylko piosenkę o 9 milionach rowerów I rzeczywiście bardzo fajna.
Sam natomiast po chwilowej przygodzie z reggae, zacząłem słuchać niektórych kawałków z soundtracku filmu 'How High'. Round and Round, How High part 1 i 2, How To Roll a Blunt; naprawdę miło się spędza przy nich czas
Katie Melua idealna na niedzielny poranek z ciepłą herbatą na biurku i deszczem za oknem... A jeśli chodzi o mój typ piosenki uniwersalnej to chyba ,,another brick in the wall" PF albo ,, Stairway To Heaven” Led Zeppelin świetne ponadczasowe kawałki
ostatnio wpadł mi w ucho fajny kawałek w wykonaniu Jan`a Hammera i TQ - Crockett`s theme 2006. Piosenka ta dawniej w oryginalnej wersji była soundtrackiem w filmie Miami Vice, a teraz w rmx jest jeszcze lepsza:))
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-25, 20:37
Gathering "Black ligt district" - oraz cała tywórczośc tego zespołu
Nigtwish - cała twórczość
Rammstein - cała twórczość
Depeche Mode - cała twórczość
Tangerine Dream - cała twóczość
Lacrimosa- cała twórczość
hmmm
Gdybym chciał wymienić te zespoły rockowe i nie tylko rockowe, które istnieją dopiero od kilku lat(zarówno polskie jak i zagraniczne) to by mi nie starczyło czasu...
Ale po za tym to słucham takich zespołów które istnieją już długi czas/istniały np. U2, Aha, Modern Talking, Pet Shop Boys, C C Catch, Toto, Elektryczne Gitary, T love, Kazik, REPUBLIKA itd.
Powiem tak: gdy jestem na siłowni to słucham zwykle techna(ale nie takiego jak C-Bool), dance-u(ale nie takiego jak mandaryna, tylko np. haddaway, sylver)
A gdy w domu, to rock/alternative np. Coldplay, Muse, Myslovitz, P. Kosiarkiewicz itd.
Słucham głównei dobrej muzyki, a nie jakiegoś syfu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum