Hej dziewczyny!
Słyszałam o takiej diecie, w której je się zupę kapuścianą. Może któraś z was próbowała tej diety??
W internecie znalazłam przepis na taką zupę, słyszałam też ze jest skuteczna. Chciałabym jeszcze zasięgnąć innych opinii.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Jestem zmuszona pytać o dietę przez moją sukienkę, w której chce iść na wesele przyjaciółki. Jeszcze w lutym bez problemu w nią wchodziłam i była nawet luźna, a teraz dopinam sie na styk. Boję sie że w lipcu już się nie dopnę a szkoda mi, bo raz tylko ją miałam na sobie i ona jest cudowna
Ostatecznie nową sukienkę sie kupi
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
glizda to Ty lepiej nową sukienke sobie kup, bo jak schudniesz to Cie normalnie wiatr porwie i na żadne wesele nie pójdziesz
A tak na powaznie to nie stosuj zadnej diety tylko po prostu ogranicz jedzenie, zamiast dwóch kanapek zjedz jedną itp...no i te ciacha kaloryczne odrzuć, poza tym troche ruchu i duzo wody niegazowanej...do lipca powinnas wskoczyc w te sukienke Powodzenia
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Hmm...już sama nie wiem co robić, nie lubię sie odchudzać, bo uważam ze nie muszę, chodzi mi tylko o to aby w ta sukienkę w lipcu sie zmieścić ale chyba w końcu nową sobie kupię i już
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
najlepsza dieta to NŻT
ale tak poważnie babeczki to ja wam powiem że trzeba odstawić bułki, chleb i ziemniaczki,pić herbatkę ziołową np na zbicie tłuszczu i już będzie lepiej (sama próbowałam)
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2007-06-11, 17:26
Tak, prosimy o fotkę.
A co do odchudzania, to nigdy nie należy głodować, bo to tylko spowalnia przemianę materii i później jest jeszcze gorzej.
Tak jak pisała AnnBlue, jeść mniejsze porcje, nie objadać się na siłę, białe pieczywo zastąpić ciemnym, jeść rzeczy z dużą ilością błonnika, pić dużo wody niegazowanej, kolację jeść parę godzin przed pójściem spać, trochę ruchu też jest wskazane.
Hej!
Ale jaja wyszły z tymi moimi sukienkami! Kupiłam nową a w środę starą pzrymierzałam i jest dobra i teraz niewiem w której iść
Wrzucam fotki obydwóch fotek. Przepraszam za złą jakość ale moja siostrzenica uparła się aby osobiscie mi sesję zdjęciową zrobić
Na pierwszym zdjęciu jestem w mmojej starej sukience, która nagle jest dobra
A pozostałe to ja w nowej
P6200111.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 54,73 KB
P6200109.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 41,39 KB
P6200105.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 56,87 KB
P6200102.jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 42,46 KB
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2007-06-22, 21:14
Kurczę, trudny wybór, bo tak naprawdę w obu wyglądasz fajnie!
Ale ja chyba jednak wybrałabym tę starszą ;> jednak mała czarna bardziej szykowna i sexiii ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum