Sprawdzałem na stylu acid (btw brzydki;)) i IE+ avast i nic. Na co dzień FF+ avast i styl subSilver (btw ładny;)) i jest git, też antywirus siedzi spokojnie.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-04, 13:36
glizda napisał/a:
d@vid napisał/a:
Mówicie żeby sprawdzać pod IE a nikt nie zwraca uwagę że to tylko w skórce "Acid"
Nie zgadzam się z tym! Ja mam skórkę "subSilver" i też mi się to robi ale właśnie pod IE
No w sumie ten formIE.css wygląda w każdym motywie tak samo nie sprawdzałem na ftp, myślałem po ss'ie Lesia, że tylko w Acid, ale teraz widzę że w innych są identyczne
Cytat:
subSilver (btw ładny;)
No proszę Cię przecież to jest default'owy najgorszy motyw...
U mnie na skórce DAJ Green, na żadnej przeglądarce (tj.: Opera 9.64, Mozilla Firefox 3.1b2 i Internet Explorer 8.0.6001.18702) ani Avast, ani Avira AntiVir nic nie wykrywaja.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2009-10-09, 07:39
Od kilku dni wywala mi na forum trojana i tylko w pracy gdzie mam IE oraz kaspersky (płatna wersja). W domu mam IE oraz avasta (darmowy) i nie ma problemu. Wygląda to tak jak na poniższych printscreenach ale nie są to wszystkie monity jakie się pojawiły. Pojawiają się jeszcze przed logowaniem. A po zalogowaniu zwłaszcza po wejściu w tematy nieprzeczytane.
Być może Kaspersky źle coś interpretuje w powiązaniu z IE.
Sprawdziłem na dwóch komputerach: Firefox+AVG i Firefox+Avast = nic się nie dzieje.
Sprawdzimy jeszcze bazę forum.
Wysłany: 2009-10-09, 07:45
Od wczoraj Kaspersky wywala mi komunikat o koniu trojańskim na naszym forum: Trojan.JS.PrygSkok.a wyskoczył już 64 razy.
Mam dokładnie takie same komunikaty jak te powyżej.
Ferbik a może masz cińkie antywiry?
Avasta miałem i nie polecam tyle śmieci przepuszczał że szok... AVG nie wiem bo nie miałem. Ale odkąd mam KAsperskiego nic się nie przyplątało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum