Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-09-23, 22:04
Czyżby "By the way" ? Na Sienkiewicza pisze, że jest do wynajęcia.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Jesli zamiast TR bedzie BTW w tym miejscu to coz.. Nie wiem czy to dobre miejsce na tego typu lokal. Lepsza lokalizacja bylaby przy Sienkiewicza - bardziej w centrum.
Wysłany: 2009-09-23, 23:05
no wlasnie, co bedzie zamiast testy? ogloszenie nieakutalne bo ktos juz kupil lokal? ktos wspomina o by-the-way, czy ten lokal byl w ogole otwarty czy tylko na checiach sie skonczylo? bo skoro do wynajecia, to ktos zrezygnowal?
Cos co było do przewidzenia czyli jakieś ciuchy... Szczegółów nie znam ale raczej nie będzie to salon firmowy Reserved
Jedno jest pewne - jak pisze Ferbik - knajpa w tym miejscu jest juz przeszłością. A raczej będzie już niedługo... Nie było chętnego na przejęcie lokalu za niewielkie moim zdaniem pieniądze, więc lokal znalazł innego najemce.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-09-24, 20:24
Dzisiaj się dowiedziałem od Vertusa, że TR zostanie zamknięte - szkoda, nie spodziewałem się tego. Jasne, że nie ma sensu trzymać lokalu charytatywnie, ale będzie brakowało tego miejsca.
Niestety nie będę mógł przybyć na oficjalne, ani nieoficjalne zamknięcie... szkoda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum