Wysłany: 2012-06-18, 14:40 Odpowiedniki ekskluzywnych i markowych perfum w super cenach
Witam! Mam do zaoferowania odpowiedniki ekskluzywnych i markowych perfum.Są one kilka razy tańsze aniżeli w drogeriach, czy sklepach.Posiadam szeroki wybór zapachów - delikatnych i orzeźwiających, ponętnych i zmysłowych, klasycznych i wyrafinowanych. Cieszą się one zadowoleniem i zachwytem wielu klientów.Przedstawię przykładowe odpowiedniki, które posiadam:
PERFUMY DAMSKIE:
Christina Aguilera - Christina Aguilera(pojemność 15 ml)- w sklepie:ok.40zł , u mnie: 16,90zł
The Beat - Burberry(pojemność 15 ml)- w sklepie:ok.40zł , u mnie: 16,90zł
Pure White Linen - Estee Lauder(pojemność 15 ml)- w sklepie:ok.75zł , u mnie: 16,90zł
Rush - Gucci (pojemność 30 ml)- w sklepie:ok.120zł , u mnie: 33,80zł
Acqua Di Gio - Giorgio Armani (pojemność 30 ml)- w sklepie:ok.100zł , u mnie: 33,80zł
Neomagic - Naomi Campbell (pojemność 30 ml)- w sklepie:ok.140zł , u mnie: 33,80zł
PERFUMY MĘSKIE:
Hugo Energies - Hugo Boss(pojemność 50 ml)- w sklepie:ok.100zł , u mnie: 33,80zł
Giorgio Armani - Code Sport(pojemność 50 ml)- w sklepie:ok.190zł , u mnie: 33,80zł
Dolce&Gabbana – La Lune 18 (unisex)(pojemność 50 ml)- w sklepie:ok.120zł , u mnie: 33,80zł
Lacoste – Challenge(pojemność 50 ml)- w sklepie:ok.110zł , u mnie: 33,80zł
Tuaj podałem tylko przykładowe perfumy, które posiadam na sprzedaż, mam ich o wiele więcej, jeżeli ktoś używa markowych perfum proszę o podanie nazwy , a ja podam cenę odpowiednika.Dodam jeszcze , że perfumy są w eleganckich i świetnie wyglądającyh flakonikach.
Przy zamówieniach powyżej 100 zł zniżki oraz prezent
Dodam jeszcze że perfumy są doskonałe na prezent.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum