Wysłany: 2012-07-16, 20:21 [SPRZEDAM] Komputer stacjonarny
Witam, mam do sprzedania komputer stacjonarny kupiony ok. 3 lata temu. Komputer nagle przestał działać. (na nic nie reaguje). Podejrzewam, że do wymiany jest zasilacz. Oczywiście istnieje możliwość sprawdzenia czy to wina zasilacza. Do komputera dorzucam wszystkie papiery, oraz wszystkie płyty ze sterownikami, a dla chętnych dam też monitor 15 cali Philipsa (bez podstawki). Około rok temu kupiłem do niego kartę dźwiękową (koszt 85 zł) posiadam dowód zakupu. Obudowa komputera w bardzo dobrym stanie - Tracer Xeno Tro-790.
Istnieje możliwość obejrzenia komputera na terenie Wielunia. Dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia.
Jeśli chodzi o kwotę jaka mnie interesuję to nie znam się na komputerach i nie wiem ile wart może być taki zestaw ale powiedzmy że 500 zł do negocjacji. Istnieje możliwość kupna oddzielnych części. Dla chętnych dorzucę jeszcze dysk samsunga 60 gb oraz jakieś kable do komputera bo trochę tego mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum