odnośnie wydrukowania kartek z zaproszeniami na ślub ..
Projekt własny - wystarczy wydruk na odpowiedni papier ...
Liczba kartek 150 szt.
Wszystko zależy od formatu. Przykładowo: od jednej sztuki A4 jednostronny druk kolorowy - minimalka to 1.50zł, pełny zadruk to 3zł. Co do takich ilości i formatów ustalamy indywidualnie. Najlepiej przyjść do nas, wycenimy na miejscu, po obejrzeniu projektu.
Są śliczne, porządnie wykonane i naprawdę w przystępnej cenie.
Pozdrawiam!
Śmieszy mnie porównywanie cen usług chociażby z allegro z tymi, które robimy na miejscu...
Taka cena + przesyłka jak u nas, więc nie wiem jaki jest sens porównywania.
Przykładowo: 1000sztuk CMYK 4/4 169 brutto - tu jest za 138brutto+ przesyłka 23 brutto = 151zł brutto... również te same parametry druku.
Dodatkowo karty biznesowe w cenie 200zł brutto w ilości 1000+100sztuk gratis z zaokrąglanymi rogami laminowane dwustronnie, lub jednostronnie za 180 brutto - wymiary 85x55mm.
W ofercie posiadamy również długopisy z grawerem wedle życzenia klienta - cena ustalana indywidualnie w zależności od wielkości graweru, modelu długopisu i zamawianej ilości.
Ja pisałam o wizytówkach! Inne rzeczy mnie na razie nie interesowały. No może ulotki, też duuużo taniej wychodzą. Choćbyś nie wiem jak liczył, to i tak się opłaci. Koszty wysyłki przy dużym zamówieniu idą w zapomnienie! Przynajmniej mnie się udaje zazwyczaj urywać, albo chociaż połowę utarguję. A nawet z kosztami wychodzi za szt 0.184gr, a u Ciebie dwustronne 0,50 ...No sorry, ale to grubo ponad 100%!!!
I zaznaczam jakość wizytówek rewelacyjna i przy projekcie wybrzydzałam strasznie!
. A nawet z kosztami wychodzi za szt 0.184gr, a u Ciebie dwustronne 0,50
Zastanawia mnie jedno: po co niektórzy odpowiadają na moje posty, skoro nawet ich nie czytają? Czyżby tylko chęć pojechania po mnie? Przeczytaj proszę ze trzy razy posty z cenami, które napisałem, zrozum, odpowiedz. Nie pomijaj pierwszego i drugiego punktu
Porównywanie cen lokalnych z internetem śmieszy mnie z jednego powodu:
- założenie firmy to praktycznie koszty zerowe, ale utrzymanie jej i opłacenie pracownikom wypłat, składek, podatków, kosztów lokalu i innych dupereli - również błahostka wg Ciebie, skoro porównujesz ceny z internetu, gdzie wystarczy siedzieć w domu i zlecać drukarniom wykonanie roboty... chcę zaznaczyć JESZCZE RAZ: temat dotyczy firmy GRAFFITI A NIE TEGO, CZY NA INTERNECIE ZROBIĄ CI DOBRZE ZA MNIEJSZE PIENIĄDZE.
Iziaberka napisał/a:
No może ulotki, też duuużo taniej wychodzą.
Oooo... ! A gdzie napisałem w tym temacie o cenie ulotek? Bo chyba przeoczyłem...
Iziaberka napisał/a:
I zaznaczam jakość wizytówek rewelacyjna i przy projekcie wybrzydzałam strasznie!
Dlatego mamy cenę za 100 sztuk min. 40zł, ponieważ zdarzali się klienci w mojej parunastoletniej karierze, że wybrzydzali nad projektem - wliczonym w cenę wydruku - nad którym siedziałem parę ładnych godzin, a później zamawiali 50 sztuk...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum