Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-09-16, 10:02 A na którą partię Ty zagłosujesz?
Dużo ostatnio mówimy, czy nawet wręcz spieramy się o to, która partia, czy opcja powinna wieść prym w następnym parlamencie. Polemiki te, szczerze powiedziawszy do niczego nie prowadzą, oprócz słownych przepychanek i prób obrażania jednych przez drugich.
Ja mam pomysł,zróbmy własne „prawybory”.
Bez żadnych komentarzy, bez uwag w kierunku innych, bez zbędnych słów, po prostu napiszmy na kogo zagłosujemy w październiku.
Gdyby czyjeś poglądy zmieniły się w czasie trwania kampanii wyborczej, a oddał już swój głos i chciałby go zmienić, to od czego jest „edycja postu” .
No to co, do oddawania głosów zapraszam. Tylko pamiętajmy o jednym warunku; bez zbędnych słów proszę.
PS. Aby zmotywować odpowiednio wyborców, każdego, który odda głos tutaj potraktuję jako pomógł , chyba że admin zarządzi inaczej .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-09-17, 14:24, w całości zmieniany 12 razy
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-09-16, 16:41
Administrator napisał/a:
Z tego co wiem UPR nie będzie starowała samodzielnie więc nie można na nią oddać głosów
To nie Państwowa Komisja Wyborcza , trochę luzu i wolności się przyda . Bardziej chodzi o to, jaka partia na co może tu liczyć. Myślę że tak jak jest, jest dobrze, ale…… nie ja tu rządzę , zawsze można to zmienić .
Dalej ponawiam apel o wstrzemięźliwość w komentowaniu w ogóle, tylko piszemy na jaką partię, OK
PS. Lista ugrupowań startujących w najbliższych wyborach nie jest jeszcze zamknięta, więc ciężko byłoby ułożyć wiarygodny zestaw do ankiety .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez miko 005 2007-09-16, 17:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum