Wiadomo o gustach się nie dyskutuje, jednym podoba się to innym tamto a co do zespołu Szwagry bawiłam się z nimi na kilku imprezach i za każdym razem zabawa przednia tak więc dlatego polecam
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-08-23, 20:31
No nie ma sie co dziwic, z perspektywy zarobkowej każda impreza jest ok
Wiadomo o gustach się nie dyskutuje, jednym podoba się to innym tamto a co do zespołu Szwagry bawiłam się z nimi na kilku imprezach i za każdym razem zabawa przednia tak więc dlatego polecam
to już pewnie znasz ich repertuar na pamięć dlatego tak Ci sie podoba i to mnie nawet nie dziwi skoro za każdym razem jest taki sami i nie wprowadza się niczego nowego bo i po co....
Tak jak pisałem już 11.08 w ten weekend tj. 13-14.08 bawiliśmy się w sali bankietowej Werona w Wieluniu. Lokal może nie przytłacza rozmiarami, w sam raz na wesele według mnie do 80 - 100 osób. Obsługa pracowała sprawnie i niczego na stole nie brakowało. Grał zespół DOMINO jak zawsze fajnie w pierwszy dzien do 4.30 drugi do 20. Kamerzystów było 3 nie pytałem młodych co za firma ponoć z Wielunia, byli do 1.00. Bardzo fajne wesele... Szkoda, że ostatnie w tym roku:(:(:( chyba że ktoś mnie na jakieś zaprosi jako towarzysza czekam na propozycje xD oczywiście Pań:)
Witam, też byłam na tym weselu Karolu. Kamerzysta był jeden i dwóch fotografów.
Dostałam namiary na Pana kamerzystę, bardzo sympatyczny i otwarty na wszelkie propozycje. Strona: www.studio-wideo.pl
A co myślicie o sali Fantana w Wieluniu? Miał ktoś jakieś doświadczenia?
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-08-26, 15:04
Miałem tam półmetek, jakieś 5 lat temu. Wtedy miałem inne wymagania co do sali, więc nie pamiętam czy jedzenie było dobre . Sala ogólnie ładna, wystarczająca ilość miejsca (bawiły się około 120 osób).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum