Jeśli interesują Cię nowe biurka to możemy się dogadać. Napisz w jakim kolorze szukasz i jaka wielkość cię interesuję to coś Ci zaproponuje. Napisz też jaką kwotę możesz przeznaczyć na zakup to podeślę kilka zdjęć.
Kontakt. PW
lub 785 69 99 92 Robert
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Posty: 325 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-29, 10:14
nullOne: mam taki gruby blat (lakierowany). Długi na około 2m, tyle że nie narożny.. Jeśli jesteś zainteresowany - pw. Sprzedam za nieduże pieniądze, bo leży i mi zawadza
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-07-25, 18:00
WujA napisał/a:
nullOne: mam taki gruby blat (lakierowany). Długi na około 2m, tyle że nie narożny.. Jeśli jesteś zainteresowany - pw. Sprzedam za nieduże pieniądze, bo leży i mi zawadza
Heh, co mi po blacie samym i to pewnie jeszcze kwadratowym. Nawiasem skończyło się na tym że sam zrobiłem to biurko... Dokładnie takie jak chciałem ;p
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum