Kogo polecacie do nauki pierwszego tańca? Słyszałam bardzo pochlebne opinie o Pani Marzenie Biedroń ale z tego co się orientuję to prowadzi zajęcia niestety tylko w Działoszynie. Może polecacie kogoś z Wielunia?
Kogo polecacie do nauki pierwszego tańca? Słyszałam bardzo pochlebne opinie o Pani Marzenie Biedroń ale z tego co się orientuję to prowadzi zajęcia niestety tylko w Działoszynie. Może polecacie kogoś z Wielunia?
Ja polecam Panią Danielę Baranowską.
Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do lekcji w kilka par, bo myślałam, że lepsze są lekce indywidualne. Teraz mogę stwierdzić, że dobrze uczy się czegoś nowego, gdy oprócz nas prawie nikomu to nie wychodzi. Poza tym na lekcjach panuje miła atmosfera (albo my trafiliśmy na fajną grupę), jeden drugiemu pomaga, pokazuje i przypomina kroki.
Niech oceną będą zachwyceni pierwszym tańcem goście.
A ja osobiście polecam iść na żywioł i nie uczyć się,ponieważ tyle ile wesel obsłużyłam na żadnym nie wyszło to dobrze zawsze młodzi byli spięci i nie bylo sytuacji żeby sie nie pomylili oczywiscie ze stresu. Najlepiej zawsze wypadały te pierwsze tańce,które nie były wyuczone. Ja mówię o tych sytuacjach,które miałam okazje widzieć a było ich kilkadziesiąt.
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
A ja osobiście polecam iść na żywioł i nie uczyć się,ponieważ tyle ile wesel obsłużyłam na żadnym nie wyszło to dobrze zawsze młodzi byli spięci i nie bylo sytuacji żeby sie nie pomylili oczywiscie ze stresu. Najlepiej zawsze wypadały te pierwsze tańce,które nie były wyuczone. Ja mówię o tych sytuacjach,które miałam okazje widzieć a było ich kilkadziesiąt.
Dokładnie, zgadzam się z Izą, ja też nie lubie takiej sztucznej pokazówki Zwłaszcza, że zawsze widać jak ktoś się wyuczył kroków i przy pierwszej pomyłce już nie umie się połapać. Najlepszy jest spontam, BTW Izabela, Twój pierwszy taniec był super, do tej pory go pamiętam
Dokładnie, zgadzam się z Izą, ja też nie lubie takiej sztucznej pokazówki Zwłaszcza, że zawsze widać jak ktoś się wyuczył kroków i przy pierwszej pomyłce już nie umie się połapać. Najlepszy jest spontam, BTW Izabela, Twój pierwszy taniec był super, do tej pory go pamiętam
Zgodzę się, ale tylko pod warunkiem, że partnerzy potrafią choć trochę tańczyć
Oboje z mężem mamy dwie lewe nogi, więc kurs był jedynym rozwiązaniem.
Jest jeszcze jeden plus, na kursie nauka pierwszego tańca to jedna lekcja, podczas pozostałych uczyliśmy się walca angielskiego i wiedeńskiego, tanga, rumby i innych prostych kroków do zatańczenia do każdego utworu
Witam.
Mam do odstąpienia zespół muzyczny na 9.06.2012. My mieliśmy umowę na jeden dzień ale rozmawiałem z szefem zespołu i mogą przyjąć zlecenie na wesele dwudniowe.
Zespół pięcioosobowy gra muzykę na żywo, świetny repertuar i zabawy- naprawdę polecam!
Więcej informacji u mnie pod nr 513288000
Witam.
Mam do odstąpienia zespół muzyczny na 9.06.2012. My mieliśmy umowę na jeden dzień ale rozmawiałem z szefem zespołu i mogą przyjąć zlecenie na wesele dwudniowe.
Zespół pięcioosobowy gra muzykę na żywo, świetny repertuar i zabawy- naprawdę polecam!
Więcej informacji u mnie pod nr 513288000
Ja piszę w sprawie fotografa na wesele, macie jakiegoś sprawdzonego?
Mamy nawet kilku sprawdzonych. Wystarczy przejrzeć ten temat na kilka stron wstecz.
Tak na szybko:
Tomek Wilczkiewicz Rafał Kos
I cała masa innych, których polecano w tym wątku...
Dzięki za zainteresowanie tematem. Czytałem ten temat ale widocznie nie za dokładnie jeszcze.
Oferta Michała Dudka podoba mi się, a macie jakieś aktualne zdanie o fotodamianie lub o Łukaszu Sikorze z Lututowa?
Chodzi mi oczywiści o fotografa na ślub i wesele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum