Wysłany: 2012-09-09, 08:49 [Przyjmę] Ubranka dla niemowlaka
Dziewczyna w trudnej sytuacji przyjmie ubranka dla niemowlaka. Spodziewa się chłopca. Każdy ciuszek się liczy. Jeżeli ktoś ma niepotrzebnee po swoim dziecku, a chciałby podarować będzie miło. Dziewczyna nie pracuje i nie ma za co kupić nawet używanych.
Jeżeli będzie ktoś chciał coś podarować, będzie miło.
KONTAKT, poprzez PW.
Wysłany: 2012-09-25, 15:09
Powiedzcie mi jedno po co robicie sobie dziecko jak potem żebrzecie od innych o ciuszki i wogóle o inne rzeczy jak się nie mam kasy na dziecko to się nie robi dzieci żeby potem głodne dziecko chodziło ,bo matka na jedzenie nie będzie miała i na inne rzeczy.
Grzegorz Nowak (W), to są jakieś jaja. Zajrzyj do Area.
Wysłany: 2012-09-26, 09:56
Czy Administracja forum może wyjaśnić szarym użytkownikom o co tu chodzi?
Pytam ponieważ przygotowałam troszkę ciuszków po moich dzieciach, w odpowiedzi na dwie prośby o pomoc i nie wiem czy mam je traktować poważnie.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-26, 10:07
moona, Prośbę Bethi możesz traktować poważnie.
Natomiast Kinga9772012 i Gagatek822012 to jedna i ta sama osoba, co pokazuje, że ta prośba była zwykłą ściemą.
To tyle celem wyjaśnienia.
Więcej proszę nie pytać.
Koniec oftopa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum