Wysłany: 2013-01-10, 18:53 [sprzedam] Krople Sab Simpex przeciw kolce
Witam,
mam do sprzedania krople przeciw kolce dla dzieci Sab Simplex.
Krople są oryginalne, sprowadzone z Niemiec.
Sama używałam ich dla mojego synka.
Są pomocne również żeby uspokoić malucha. Krople na bazie ziół więc nie szkodzą.
Do odbioru w Wieluniu.
Termin ważności do czerwca 2015r. Cena 50zł
Zainteresowanych proszę o kontakt 791299345
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-11, 12:25
gamegame napisał/a:
Krople na bazie ziół więc nie szkodzą.
bardzo oryginalna teoria
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
moona [Usunięty]
Wysłany: 2013-01-11, 13:53
gamegame napisał/a:
Są pomocne również żeby uspokoić malucha. Krople na bazie ziół więc nie szkodzą.
Z tą reklamą to chyba trochę przesadziłaś Substancją leczniczą w kroplach Sab Simplex jak i w większości innych kropli na kolkę jest Simetikon. Nigdzie nie mogę znaleźć nic o jego uspakajającym działaniu lub ziołowym pochodzeniu
Poza tym napisałam wyraźnie, że proszę o kontakt osoby zainteresowane.
Jeśli ktoś ma jakieś obiekcje to niech je zachowa dla siebie. Każda matka doskonale wie co jest najlepsze dla jej dziecka i jak będzie chciała kupić Sab simplex to zawsze może zapoznać się z innymi materiałami zamieszczonymi w internecie na ten temat.
Jak dziecko ma konkretną kolkę to rodzic zrobiłby wszystko żeby mu jakoś pomóc.
Dziękuję za uwagę!
Witam,
mam do sprzedania krople przeciw kolce dla dzieci Sab Simplex.
Krople są oryginalne, sprowadzone z Niemiec.
Sama używałam ich dla mojego synka.
Do odbioru w Wieluniu.
Termin ważności do czerwca 2015r. Cena 50zł
Zainteresowanych proszę o kontakt 791299345
1. Nie uspokajają.
2. Syntetyczne, a nie ziołowe.
3. Działania uboczne zawsze mogą wystąpić, nawet u ziołowych (choć te nie są ziołowymi).
4. Ten sam skład o niewiele mniejszej dawce - Espumisan krople - 2 razy tańsze, w każdej aptece dostępne. Bobotic (także w aptekach) z zaledwie 5% mniejszą zawartością substancji czynnej jak "cudowny" (inaczej się nie da nazwać skoro syntetyk jest pochodzenia ziołowego) SabSimplex jest 2 do 3 razy tańszy.
Lepsze bo niemieckie są też ponoć samochody z autohausów
Ale macie ludzie dramat!
Czekam tylko na informację, że krople, które chcę sprzedać są trujące, bo jeszcze nikt o tym nie wspomniał!
Cena to cena.
Infacol w wieluńskiej aptece kosztuje 45zł, a przez internet można go zamówić za połowę tej ceny. I co?
Jak ktoś chce kupić to kupuję, a nie dodaje durne komentarze!
Nie szalej, bo handlujesz preparatem niedopuszczonym do obrotu w Polsce, a jeszcze reklamujesz takie działanie. Zapoznaj się z prawem farmaceutycznym zanim zaczniesz się z tym obnosić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum