Wysłany: 2006-06-10, 20:04 Pierwszy skate'owy turniej wieluński
10 czerwca 2oo6 roku odbył się w Wieluniu pierwszy turniej skate'owy. Wydarzenie miało miejsce przy głównej płycie boiska na stadionie.
Relacja foto zamieszczona TUTAJ
Jak na pierwszy taki turniej organizowany w Wieluniu moim zdaniem wypadł naprawdę profesjonalnie. Oprawę muzyczną zapodawał DJ Luck, człowiek który prowadził ten turniej spełnił swoje zadanie moim zdaniem w 100%. Nie można było oczekiwać cudów, ale naprawde ja osobiście jestem pełen podziwu dla organizatorów - coś w końcu zaczyna dziać się w naszym mieście. Tylko dlaczego następny dopiero za rok ?
No właśnie Ferbik, o co Ci chodzi?? Dobrze dziewczyna mówi. Wbrew pozorom wykonywanie tricków na deskorolce nie jest taka łatwą spprawą jakby się mogło wydawać. Wymaga to wiele czasu i kontuzji przy okazji.
Na okrągło to ty zdjecia sobie możesz robić.
Zimą nie jeżdżą, a żeby opanować jakiś nowy trick potrzeba mnóstwa czasu - uwierz.
To nie jest tak hop-siu.
blaza, no powiedz to głośno. Poza tym, jeśli mówisz o mnie - to nie jesteśmy kolesiami.
Wysłany: 2006-06-17, 11:51
Ferbik o ile pamietam to okolo 1,5 roku temu, brak doswiadczenia nie przeszkadzal Ci wypowiadac sie w sposob autoratywny np na temat fotografiki. ;-P Gdzie jak sie okazywalo czesto Twoje informacje byly bledne.
Gdzie jak sie okazywalo czesto Twoje informacje byly bledne.
I vice versa
Blink, proszę Cię... nie rób burzy w szklance wody... niech ten pierwszy rzuci kamieniem co jest bez winy. Poza tym liczy sie praktyka a nie teoria... bo teoretyzować może każdy. Gorzej wyglądają rezultaty w praktyce. Prawda? Ja stawiam na praktykę
A jesli chcesz dowiedzieć się dlaczego zawody będą dopiero za rok to popytaj pewnych osób - ja wiem. Bo na pewno nie dlatego, że potrzeba całego roku żeby się nauczyć tricków typu ollie czy noseslide...
Wysłany: 2006-06-17, 12:22
Jakos sobie tego vice versa nie przypominam Aczkolwiekk nigdy sie za artyste nie uwazalem. Robie zdjecie bo to lubie i nic wiecej. A ze troche wiadomosci na ten temat mam, coz moja wina moja wina moja bardzo wielkia wina.
Ale o Wielki Praktyku w mojej wypowiedzi chodzilo mi raczej o to ze stojac z boku bardzo latwo wypowiadac sie ze takie ewolucje to prosta i latwa sprawa. A moim zdaniem o ile sam tego nie sprobowales raczej trudno to oceniac. Bo przeciez jak sam napisales najwazniejsza jest praktyka wiec rozumiem ze masz za soba jakas przeszlosc na deskorolce?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum