Nieodpłatnie podejmę się fotografowania ślubu i wesela(przygotowania, ceremonia, przyjęcie weselne, plener)-min. 150 zdjęć. W zamian oczekuję zgody młodej pary na wykorzystanie kilkunastu zdjęć na moim portfolio.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod nr 791 876 254 (po 17-tej).
Zapraszam;)
Witam. Wiem,że już padło to pytanie, ale nie doczekało się odpowiedzi. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z salą "noclegi King" w Kraszkowicach ? Będę wdzięczna za jakieś opinie.
Jesteśmy tydzień po ślubie, więc na gorąco mogę polecić:
1. Zespół- Extreme Band. Co za ekipa Goście zadowoleni, młodzi zachwyceni. Pełna kultura, fajna muzyczka, ze wszystkim można się z nimi dogadać. Duże wrażenie zrobiła muzyka na żywo. Wśród gości było kilku muzyków amatorów i nie mogli wyjść z podziwu, że można tak fajnie grać na żywo. To nie "zespół" gdzie dwóch muzyków przez całe wesele ładuje w klawisze. Gorąco polecam!. Dzięki Maciej i reszta ekipy.
2. Zielona weranda- super sala, smaczne jedzonko, pełna kultura, kelnerzy byli wszędzie, super hotel. Nie ma się do czego przyczepić. W Wieluniu i okolicach ciężko o lepszą lokalizację. Również polecam!
Witam Wiem,że już trochę informacji się tutaj na temat zespołów pojawiło Przeczytałam posty od początku (97str) niestety nigdzie nie znalazłam informacji o zespole Fresz band z Pajęczna Jeśli ktoś coś o nich słyszał bardzo proszę o opinię a może ktoś z forumowiczów poleci jakąś grupę muzyczna która wcześniej nie była wymieniona?
Czy ktoś z forumowiczów zna osoby zajmujące się oprawą muzyczną ceremonii ślubnej? Czy możecie kogoś polecić? (organista i osoba/osoby śpiewające psalm i utwory ślubne w kościele). Proszę o pomoc.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-05-13, 20:25
Kalina świetna, daleko od drogi, plac zabaw dla dzieci, stoliki i ławeczki na zewnątrz i bardzo dobre jedzenie (oprócz ohydnego ryżu ) Piękne miejsce z mnóstwem zieleni i drzew.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum