michal_saper i jego wywody na temat cudownego fuji... było na forum, przeszło na PW i jak mu tam udowodniłem że się myli to znowu poszło na forum.
Anyway, bo nie ogarniam jeszcze jak to tu działa, mam prośbę żeby ktoś wydzielił posty tyczące się owej dyskusji z wątku o dniach wielunia i wrzucił to w jakiś nowy wątek w dziale fotografia - trochę wiedzy meryrotycznej tam zostawiłem - może się komuś przyda.
[e]
Nie, ten dalej swoje - to już się nie nadaje do zostawienia. Czyścić wątek?
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-08-24, 20:23
Znowu jest plaga pustych kont
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Cześć. Pewien użytkownik o nicku rokina to mężczyzna. to mąż użytkowniczki karolcia2013. są w trakcie sprawy rozwojowej i już było widać, że wyciągają swoje brudy w internecie, tutaj na forum też. mój nr tel wziął z ogłoszenia i zaczął mnie nękać głupio wiadomościami ma temat jego życia prywatnego. zmieniłam numer.ale na długo się to zda? Przyjrzyjcie się mu. bo tylko czeka, żeby głupi komentarz komuś dodać. Pozdrawiam.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-06-09, 17:34
Pat44 sprowadzamy do poziomu, żeby go wywalić czy zostawić? Bo już mnie trafia jak czytam to co pisze ten pajac
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Też mnie gościu irytuje no ale za co go wyrzucimy? Za to że mu się załęczański park nie podoba? Sposób pisania ma wkurzający ale sporo treści jest niestety prawdziwych...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-06-10, 21:28
red, czytałem nawet mogę powiedzieć że mam swój udział bo to ja jestem tym bohaterem który butów zapomniał Na dodatek nie były to żadne specjalne buty - po prostu nie miałem w Wieluniu żadnych butów na rower znaczy się lakierki by się znalazły, ale nie wpadłem na to
Tym niemniej - Pat44 od dawna ma swoje wynurzenia. Ot, taki folklor. Ma chłopina sporo racji nawet momentami, a że język taki trochę prostacki - cóż... taki klimat. Wg mnie trochę zamętu na forum się przyda.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum