Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Tatuaz - gdzie zrobic?
Author Message
quatro7
Czytał o Wieluniu

Posted:    Tatuaż - gdzie zrobić? [ !!! ]

czy gdzies w wieluniu robią tatuaze :?:

Basia
Wieluniaczek
Dwa oblicza ]:-)

Posted:     [ !!! ]

[quote="quatro7"]czy gdzies w wieluniu robią tatuaze[/quote]
hmm z tego co wiem to w budynku Zus-u jest salon(o ile jeszcze jest) i chyba jeszcze kiedys robili na Kaliskiej w gabinecie kosmetycznym..

quatro7
Czytał o Wieluniu

dziekuje :)

Jaro
Administrator
wielun.biz

Na Kaliskiej jest, ale z całą stanowczością odradzam ten punkt, po prostu to co tam robią to nie załuguje na miano tatuażu.
Polecam zrobić to na przykład w Łodzi na pietrynie, a oto ich [b][URL=http://www.miki.hg.pl/]strona internetowa[/URL] [/b]

quatro7
Czytał o Wieluniu

[b]Jaro[/b], dobrze wiedziec, dzieki :)

czyli musze punkt w zusie zobaczyc :)

a dołodziu ciut daleko i specialnie nie chce mi sie jechac :)
najwzej poczekam na Qpla az wróci z ... "wycieczki" :]

Marta
WIELUNIAK

Kiedyś było coś takiego na Sadowej, nie wiem czy to jeszcze istnieje?

quatro7
Czytał o Wieluniu

na sadowej... tam gdzies gdzie siłownia kiedys była??

Marta
WIELUNIAK

Nie wiem dokładnie, bo ja tam nie mieszkam, ale przechodząc od czasu do czasu rzuciła mi się w oczy jakaś reklama.

morten
Czytał o Wieluniu

Polece Ci salon z Ostrowa Wlkp., opłca się do nich jechać :) ...sam robiłem tam kilka rzeczy u nich ;)

hasta
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

mozna jeszcze zrobic u kogos prywatnie... powiem szczerze ze jesli dobra osobe wybierzesz to jakosc nie odbiega od tatuazu robionego w salonie... chociaz stres zawsze jest :P

ZUS juz dawno zamkniety...

Mateusz
WIELUNIAK
I'Amsterdam

Na sadowej nadal jest...

hasta

w Czastarach jest gościu który jest prawdziwym profesionalistą. Robił tatuaż Liroyowi (ten który ma na głowie) i ogólnie zna się na swoim fachu... Swojej żonie zrobił na ramieniu tatuaż - klauna, który się uśmiecha jak ona napina mięsień. Osoba godna polecenia, używa dobrego sprzętu, przestrzega zasad bezpieczeństwa i higieny, posiadaja ogromną inwencję, jest kreatywna ;) moge udostepnić namiary

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-12-07, 21:13[/i] ][/size]
*posiada ;)

Kamil.S
Słyszał o Wieluniu

Posted:    tatuaż [ !!! ]

witam!

szukalem już i czytałem stary temat na temat "Gdzie zrobić tatuaż w Wieluniu" jednak jest on stary z 2006, także chciał bym dowiedzieć się gdzie aktualnie można zrobić tatuaż, namiary na salony i jak ktoś orientuje się w cenach.

Pan kontekstowy
Dojeżdża PKSem

gabinet kosmetyczny p. Błasik na ul. Sadowej. 5cmx5 100 zł, 10x10 200 zł. Jest to tatuaz ekologiczny i ponoc po 10 latach schodzi.

Leveile Soleile

[quote="Pan kontekstowy"]gabinet kosmetyczny p. Błasik na ul. Sadowej. 5cmx5 100 zł, 10x10 200 zł. Jest to tatuaz ekologiczny i ponoc po 10 latach schodzi.[/quote]

A wiesz może ile kosztuje u niej przebicie pępka?

Pan kontekstowy
Dojeżdża PKSem

heheh, jestem tylko facetem wiec w przebijanie pepka sie nei bawie ;) Tatuaz robilem, wiec podzielilem sie moja wiedza na ten temat :) pozdrawiam

yabos
Wieluniaczek

Na Twoim miejscu jechałbym do większego miasta do porządnego salonu, który zajmuje się tylko tatuażami i pearcingiem. Gdzie robią dobrze popytaj na forum poświęconym tylko tatuażom. No i zależy też jaki chcesz mieć ten tatuaż bo wielu tatuatorów ma swój styl w którym się specjalizują.
Chociaż w sumie to znajomego dziarał kilka razy jego kumpel i ma fajne tatuaże, chociaż nie były one zbyt skomplikowane.

A kolczyk w pępku to zło :twisted:

Leveile Soleile

[quote="Pan kontekstowy"]heheh, jestem tylko facetem wiec w przebijanie pepka sie nei bawie ;) Tatuaz robilem, wiec podzielilem sie moja wiedza na ten temat :) pozdrawiam[/quote]

Aa, pomyślałam, że może przypadkiem będziesz wiedział. :wink:

Yabos, ja już dawno przebiłam pępek :D , ale muszę jeszcze raz iść, dlatego zapytałam. :razz:

FIDELO
Przejeżdżał przez Wieluń
CCC

http://www.studiotabu.com.pl - proszę bardzo

Syn Mariana
Ma stragan na targu

Polecasz bo robiłeś :?:
Robiłem jakieś 18 lat temu dziarkę u niejakiego Adama Jarosza we Wrocławiu i mimo lat prezentuje się wyśmienicie :D ale też zrobiłem dużo większą pracę u innego zioma i... szczerze żałuję :? A poprawiać to za bardzo nikomu się nie chce- zapierają się chłopaki :P
Znalazłem tego Jarosza co mnie dziarał http://tattoo.wroc.pl/index.htm wybiorę się chyba :D

Maciej
EWI w Sercu

[url]http://www.drakkar.pl/[/url] - polecam

troszkę bliżej jest w Pabianicach niestety nazwy nie pamiętam .

W Wołczynie jest też chłopak który "dziabie" , mam kom gdyby ktoś był zainteresowany .

rafalekjan

[quote="maaciej76"]http://www.drakkar.pl/ - polecam [/quote]
Również polecam. Perfekcyjne wykonanie, niskie ceny, zero n00bizmu ;)

mała
Słyszał o Wieluniu

Witam. odnośnie tatuaży mogę kogoś polecić - chłopak zna się na tym co robi i naprawdę jego tatuaże są profesjonalnie wykonane. W razie czego mogę podać namiary..

A i co wg mnie ważne ma profesjonalny sprzet i wszystko robi zgodnie z zasadami higieny tzn jednorazowe igły itd

POLECAM

Maciej
EWI w Sercu

mała jak możesz to podaj namiary , może tutaj więcej osób skorzysta ;)

Syn Mariana
Ma stragan na targu

Pamiętajmy, że aby wysterylizować sprzęt potrzebne jest urządzenie warte co najmniej 7 tys albo i więcej. Dlatego polecam salony z renomą- mimo, że drożej, ale jałowy sprzęt gwarantuje ochronę przed WZW czy innym syfem :evil:

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: