Tatuaz - gdzie zrobic? |
Author |
Message |
quatro7
Czytał o Wieluniu

|
Posted: Tatuaż - gdzie zrobić?
|
[ !!! ]
|
|
czy gdzies w wieluniu robią tatuaze :?: |
|
|
|
Basia
Wieluniaczek Dwa oblicza ]:-)

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="quatro7"]czy gdzies w wieluniu robią tatuaze[/quote]
hmm z tego co wiem to w budynku Zus-u jest salon(o ile jeszcze jest) i chyba jeszcze kiedys robili na Kaliskiej w gabinecie kosmetycznym.. |
|
|
|
quatro7
Czytał o Wieluniu

|
|
|
|
Jaro
Administrator wielun.biz

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Na Kaliskiej jest, ale z całą stanowczością odradzam ten punkt, po prostu to co tam robią to nie załuguje na miano tatuażu.
Polecam zrobić to na przykład w Łodzi na pietrynie, a oto ich [b][URL=http://www.miki.hg.pl/]strona internetowa[/URL] [/b] |
|
|
|
quatro7
Czytał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]Jaro[/b], dobrze wiedziec, dzieki :)
czyli musze punkt w zusie zobaczyc :)
a dołodziu ciut daleko i specialnie nie chce mi sie jechac :)
najwzej poczekam na Qpla az wróci z ... "wycieczki" :] |
|
|
|
Marta
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Kiedyś było coś takiego na Sadowej, nie wiem czy to jeszcze istnieje? |
|
|
|
quatro7
Czytał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
na sadowej... tam gdzies gdzie siłownia kiedys była?? |
|
|
|
Marta
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Nie wiem dokładnie, bo ja tam nie mieszkam, ale przechodząc od czasu do czasu rzuciła mi się w oczy jakaś reklama. |
|
|
|
morten
Czytał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Polece Ci salon z Ostrowa Wlkp., opłca się do nich jechać :) ...sam robiłem tam kilka rzeczy u nich ;) |
|
|
|
hasta
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
mozna jeszcze zrobic u kogos prywatnie... powiem szczerze ze jesli dobra osobe wybierzesz to jakosc nie odbiega od tatuazu robionego w salonie... chociaz stres zawsze jest :P
ZUS juz dawno zamkniety... |
|
|
|
Mateusz
WIELUNIAK I'Amsterdam

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Na sadowej nadal jest... |
|
|
|
hasta

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
w Czastarach jest gościu który jest prawdziwym profesionalistą. Robił tatuaż Liroyowi (ten który ma na głowie) i ogólnie zna się na swoim fachu... Swojej żonie zrobił na ramieniu tatuaż - klauna, który się uśmiecha jak ona napina mięsień. Osoba godna polecenia, używa dobrego sprzętu, przestrzega zasad bezpieczeństwa i higieny, posiadaja ogromną inwencję, jest kreatywna ;) moge udostepnić namiary
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-12-07, 21:13[/i] ][/size]
*posiada ;) |
|
|
|
Kamil.S
Słyszał o Wieluniu

|
Posted: tatuaż
|
[ !!! ]
|
|
witam!
szukalem już i czytałem stary temat na temat "Gdzie zrobić tatuaż w Wieluniu" jednak jest on stary z 2006, także chciał bym dowiedzieć się gdzie aktualnie można zrobić tatuaż, namiary na salony i jak ktoś orientuje się w cenach. |
|
|
|
Pan kontekstowy
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
gabinet kosmetyczny p. Błasik na ul. Sadowej. 5cmx5 100 zł, 10x10 200 zł. Jest to tatuaz ekologiczny i ponoc po 10 latach schodzi. |
|
|
|
Leveile Soleile

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pan kontekstowy"]gabinet kosmetyczny p. Błasik na ul. Sadowej. 5cmx5 100 zł, 10x10 200 zł. Jest to tatuaz ekologiczny i ponoc po 10 latach schodzi.[/quote]
A wiesz może ile kosztuje u niej przebicie pępka? |
|
|
|
Pan kontekstowy
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
heheh, jestem tylko facetem wiec w przebijanie pepka sie nei bawie ;) Tatuaz robilem, wiec podzielilem sie moja wiedza na ten temat :) pozdrawiam |
|
|
|
yabos
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Na Twoim miejscu jechałbym do większego miasta do porządnego salonu, który zajmuje się tylko tatuażami i pearcingiem. Gdzie robią dobrze popytaj na forum poświęconym tylko tatuażom. No i zależy też jaki chcesz mieć ten tatuaż bo wielu tatuatorów ma swój styl w którym się specjalizują.
Chociaż w sumie to znajomego dziarał kilka razy jego kumpel i ma fajne tatuaże, chociaż nie były one zbyt skomplikowane.
A kolczyk w pępku to zło :twisted: |
|
|
|
Leveile Soleile

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pan kontekstowy"]heheh, jestem tylko facetem wiec w przebijanie pepka sie nei bawie ;) Tatuaz robilem, wiec podzielilem sie moja wiedza na ten temat :) pozdrawiam[/quote]
Aa, pomyślałam, że może przypadkiem będziesz wiedział. :wink:
Yabos, ja już dawno przebiłam pępek :D , ale muszę jeszcze raz iść, dlatego zapytałam. :razz: |
|
|
|
FIDELO
Przejeżdżał przez Wieluń CCC

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
http://www.studiotabu.com.pl - proszę bardzo |
|
|
|
Syn Mariana
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Polecasz bo robiłeś :?:
Robiłem jakieś 18 lat temu dziarkę u niejakiego Adama Jarosza we Wrocławiu i mimo lat prezentuje się wyśmienicie :D ale też zrobiłem dużo większą pracę u innego zioma i... szczerze żałuję :? A poprawiać to za bardzo nikomu się nie chce- zapierają się chłopaki :P
Znalazłem tego Jarosza co mnie dziarał http://tattoo.wroc.pl/index.htm wybiorę się chyba :D |
|
|
|
Maciej
W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[url]http://www.drakkar.pl/[/url] - polecam
troszkę bliżej jest w Pabianicach niestety nazwy nie pamiętam .
W Wołczynie jest też chłopak który "dziabie" , mam kom gdyby ktoś był zainteresowany . |
|
|
|
rafalekjan

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="maaciej76"]http://www.drakkar.pl/ - polecam [/quote]
Również polecam. Perfekcyjne wykonanie, niskie ceny, zero n00bizmu ;) |
|
|
|
mała
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Witam. odnośnie tatuaży mogę kogoś polecić - chłopak zna się na tym co robi i naprawdę jego tatuaże są profesjonalnie wykonane. W razie czego mogę podać namiary..
A i co wg mnie ważne ma profesjonalny sprzet i wszystko robi zgodnie z zasadami higieny tzn jednorazowe igły itd
POLECAM |
|
|
|
Maciej
W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
mała jak możesz to podaj namiary , może tutaj więcej osób skorzysta ;) |
|
|
|
Syn Mariana
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Pamiętajmy, że aby wysterylizować sprzęt potrzebne jest urządzenie warte co najmniej 7 tys albo i więcej. Dlatego polecam salony z renomą- mimo, że drożej, ale jałowy sprzęt gwarantuje ochronę przed WZW czy innym syfem :evil: |
|
|
|
|