Dobrze, że PiS zmienił prezesa w Orlenie, bo ten sobie kompletnie nie radził, a nowy zapewne będzie wiedział, jak wyprowadzić Orlen z bankructwa.
Dobrze, że tak jak obiecali - odpolitycznią spółki skarbu państwa.
Niech żyje prezydent, premier i ojciec dyrektor!
Dobrze, że PiS zmienił prezesa w Orlenie, bo ten sobie kompletnie nie radził, a nowy zapewne będzie wiedział, jak wyprowadzić Orlen z bankructwa.
Dobrze, że tak jak obiecali - odpolitycznią spółki skarbu państwa.
Niech żyje prezydent, premier i ojciec dyrektor!
Czujesz się oszukany? To za moment poczujesz się jeszcze bardziej oszukany.
Ty mcdek! Skąd ty masz te wszystkie informacje? Z Wyborczej? A może prorok jakiś jesteś? Ekonomię to gdzie studiowałeś? Na Oxfordzie, czy w technikum na Traugutta? Dlaczego wszystkich głosujących inaczej niż ty nazywasz zmanipulowanymi idiotami? Już bardziej zmanipulowanym niż ty, to chyba nie można być. Proponuję eksperyment. Należy skopiować dowolne twoje zdanie i wkleić w pasek adresu. Zawsze, nieodmiennie na pierwszych pozycjach pojawia się Wyborcza. I jak ty to robisz, że przy takim po prostu chamskim zachowaniu nie dostałeś jeszcze bana? Znasz się z tymi lemingami od banów? Oni się wyraźnie ciebie boją. Jak to jest możliwe, że jeszcze nikt cię nie zdemaskował? Te twoje niby ekonomiczne argumenty są żywcem powycinane z mainstreamowej prasy. I to z artykułów dla półidiotów. Rozwodzisz się o jakichś obligacjach i emisjach, a ty pojęcia o tym nie masz. Myślisz, że wychodzisz z tych sporów obronną ręką? Nic bardziej mylnego. Kto ma trochę oleju w głowie, ten wycofuje się z dyskusji z takim zacietrzewionym kogucikiem, bo to nie ma sensu. Ja też ci nie będę odpowiadał, bo szkoda mi czasu. Zrobiłem wyjątek tylko dlatego, żeby ludzie nie dawali się nabrać na te twoje sztuczki, bo (absolutnie nie chcę cię obrażać) jesteś biednym sfrustrowanym urzędnikiem niskiego szczebla z przerażającymi brakami w wykształceniu. To oczywiście nic złego. Nie każdy może i musi być ministrem. A teraz proszę! Poużywaj sobie na zmanipulowanym idiocie!
Ban za posiadanie kolejnego konta. Proszę nie karmić trola i nie odpisywać na zaczepki, bo założy kolejne.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2015-12-18, 17:21
No i na dodatek te ... nocne poczynania PiS-u. Tym razem MON "zaatakował" o 1.00 Centrum Eksperckie Kontrwywiadu NATO w Polsce.
Kuźwa co się dzieje
Przypomniał mi się wiersz Władysława Broniewskiego, czyżby ponadczasowy jak nigdy dotąd Zacytuję kilka jego wersów, a Wy oceńcie sami.
Cytat:
Kiedy przyjdą podpalić dom,
ten, w którym mieszkasz - Polskę,
(...)
i pod drzwiami staną, i nocą
kolbami w drzwi załomocą -
ty, ze snu podnosząc skroń,
stań u drzwi.
... ....
..... ......
Miejsce wielokropków możecie zastąpić własnymi słowami
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
No i na dodatek te ... nocne poczynania PiS-u. Tym razem MON "zaatakował" o 1.00 Centrum Eksperckie Kontrwywiadu NATO w Polsce.
Kuźwa co się dzieje
Przypomniał mi się wiersz Władysława Broniewskiego, czyżby ponadczasowy jak nigdy dotąd Zacytuję kilka jego wersów, a Wy oceńcie sami.
Cytat:
Kiedy przyjdą podpalić dom,
ten, w którym mieszkasz - Polskę,
(...)
i pod drzwiami staną, i nocą
kolbami w drzwi załomocą -
ty, ze snu podnosząc skroń,
stań u drzwi.
... ....
..... ......
Miejsce wielokropków możecie zastąpić własnymi słowami
Skąd masz takie informacje z GW, tak jak Siemioniak? Kolejna manipulacja słowna a prawda jest inna.
Były szef MON nie ma pojęcia jaki status ma CEK. Najlepiej wyprostowała to rzeczniczka prasowa NATO. Zapewniam Cię, że nie jest ona z PIS-u. :
To jest sprawa Polskich władz. Centrum Eksperckie Kontrwywiadu w Polsce nie jest jednostką akredytowaną przy NATO. Co do zasady Centra Eksperckie są międzynarodowymi centrami badawczymi, które są jednostkami krajowymi lub jednostkami międzynarodowymi. Centra są obsadzone i finansowane przez państwa lub grupy państw członkowskich i współpracują z Sojuszem, ale nie są bezpośrednio jednostkami NATO.
I to są fakty a nie kwik świń oderwanych od koryta:) A jak płk dostaje rozkaz to powinien go wykonać, niezależnie czy się z nim zgadza czy nie.
A jak było na prawdę dowiemy się w lipcu po szczycie NATO.
do mcdek: może by tak nie używać w stounku do siebie słów obraźliwych?
do mcdek: może by tak nie używać w stounku do siebie słów obraźliwych?
Dla mnie jesteś kolaborantem, wszelkie epitety są tutaj uzasadnione. W ogóle powstaje pytanie czy panowie przy sterach nie są czasem agentami rosyjskimi. Twoja ulubiona "prawicowa" prasa gadzinowa już dawno takie pytanie by zadała, gdyby dzisiejsze rozgrywki były przeprowadzane przez Tuska, Schetynę, czy jakiegoś polityka PSL, hmm?
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2015-12-19, 17:03
rafał1972, tu nie chodzi nikomu o treść, ale o formę. Nikt nie kwestionuje chęci samych zmian personalnych, a istotą sprawy jest ta godzina 1.00
Usłyszałem w telewizji coś takiego (mniej więcej )
- NATO i tak mówiło Polsce niewiele, ale teraz pewnie nie usłyszymy już nic.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Kompletna przebudowa bez sensownej argumentacji nie wygląda dobrze. Ciekaw jestem końca.
Witam
Argumentacja jest bardzo sensowna, problem w tym, że trzeba do niej dotrzeć. Proponuję 1-2 tygodnie oglądać tv republika i porównać z TVN lub POLSAT.
To jest kwestia informacji.
Co do spadku kursu Dolara i Euro to zamieszcze wykres, można samemu sie przekonaći wyrobic sobie zdanie a nie słuchać niemieckich-polskojęzycznych informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum