Glizda czarna jest najlepsza bomba i fajnie w niej wygladasz
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Jeśli chodzi natomiast o drugą sukienkę, to śmiało możesz ją założyć na poprawiny,
o ile takowe mają być. W ten sposób wykorzystasz swoją ulubioną sukienkę,
a i nowy zakup nie będzie się czuł samotny
No i podjęłam decyzję
Ta pierwsza to jest wogóle brązowa,ale na tej fotce wygląda jak czarna zresztą to jest brdzo ciemny brąz. Ja ją po prostu uwielbiaam i czuję sie jak Marilyn Monroe jeszcze tylko nad jakiś nawiewem bym musiała stanąć Więc w niej idę na wesele a w tej drugiej na poprawiny też ją polubiłam i mi sie podoba, ale jednak ta pierwsza jest baardziej elegancka. Jestem świadkiem więc muszę ładnie wyglądać
Problem z sukienką z głowy, gorzej z partneerem na too wesele ale jakoś i z tym sobie poradzę tak myslę
Dziękuję dziewczyny za porady
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Obydwie sukienki bardzo się podobały
Ta brązowa, plisówka zrobiła furorę na weselu szczególnie mojemu partnerowi sie podobała i innym panom bo się fajnie kołowała i podobno kino mi było widać
A ta druga była idealna na ten wczorajszy upał, jest bardzo przewiewna
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum