A teraz czas na depilacje .. więc przyznawac się szybko co preferujecie..????
Ja osobiście uzywam maszynki Venus Gilette takiej różowej nie podrażnia skóry i jest jak dla mnie super .. i można ostrza wymieniac...:)
Kiedys używałam wosku na zimno ale mi się znudziło..
Co waszym zdaniem jest nalepsze i daje najlepsze efekty???
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-14, 21:50
Najlepsza jest maszynka Venus Gilette. To przynajmniej bezbolesne... Depilator hmm - nieprzyjemne to....a wosk....starsznie boli....ja używam Venus Gilette. A co do tego, które daje efekty leksze...każde tak samo... i tak trzeba golić nogi co 2 dni
a mnie sie odechcialo golic nogi co dwa dni i od x czasu uzywam depilatora braun. na poczatku bolalo ale mozna sie przyzwyczaic
Też myślałam o depilatorze ale jakoś tak zbieram się do kupna zbieram i nie mam czasu kupić albo ochoty .. Cały czas zostaje przy starej dobrej sprawdzonej maszynce ukochanej Venus
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Używanie depilatoru osobiście odradzam, bo potem włoski wrastaja w skórę, co piekielnie boli Kobiety jednak mają gorzej niż faceci, taka powierzchnia ciała do "obrobienia" ta regulacja brwi, golenie pach, nóg itd, złusz!czanie pilingowanie, kremowanie, nawilżanie i sama nie wiem co jeszcze .... a facet tylko szach mach maszynką, troche wody kolońskiej i gotowy, a na dodatek czasami narzekają, że szykowanie do wyjścia tyle u nas trwa
a na dodatek czasami narzekają, że szykowanie do wyjścia tyle u nas trwa
Ja tam sie szybko szykuję wystarcza mi godzinka i już jestem gotowa ... a znam wiele kobiet które potrafią szykować sie pół dnia aby gdzieś wyjść... ]
A tak na marginesie gdzie można kupićostrza do Maszynki Venus?? bo nie ma w Geanie już u mnie i nie mogę znależć Gdzie kupujecie ostrza do maszynek???
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-07-05, 22:27 depilacja
bo chyba takowego tematu jeszcze nie było. Więc co myślicie? bo ja właśnie próbuję się zmusić do kupna depilatora..ale jakoś mi się nie bardzo uśmiecha. Napiszcie co myślicie;] jaki sposób jest wg was najlepszy, a jeśli depilator to jaki najlepszy:)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2007-07-05, 23:44
Ja mam depilator Phillipsa Satinelle i jestem średnio zadowolona. Przede wszystkim dlatego, że część włosków urywa, a nie wyrywa. Przez to depilacja jest bardzo czasochłonna.
Już wolę co dwa dni szybko śmignąć nogi golarką.
bo ja właśnie próbuję się zmusić do kupna depilatora..ale jakoś mi się nie bardzo uśmiecha.
też kiedyś byłam w takiej sytuacji, i kupiłam i teraz leży nawet nie wiem gdzie, jak dla mnie to było zbyt traumatyczne przeżycie aczkolwiek parę lat temu nie było tych ulepszonych np. chłodzących itp. może znów się odważę kupić, ale tym razem z lepszej półkie, może będzie mniej bolesne
Cytat:
Już wolę co dwa dni szybko śmignąć nogi golarką.
ja tez przy tym zostaje, albo kremy depilacyjne, też super sprawa: szybko, bezboleśnie i na gładko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum