Wysłany: 2007-09-19, 18:43 Przed wyborami: plakaty, spoty reklamowe
Niedługo wybory, partie zaczęły pokazywać spoty reklamowe, plakaty. Ja się dziś natknęłam na plakat i spot reklamowy Partii Kobiet. Co o nim myslicie?
Mnie osobiscie sie podoba, jest orginalny i zwraca uwagę A wy co o tym myślicie? Co myślicie o spotach reklamowych innych partii?
f70be2270021638446f0b224.jpg
Plik ściągnięto 68 raz(y) 45,67 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ale ogólnie kampania plakatowa jest chamska, rzucaniem g***em partia w partię. Zero smaku, honoru, zasad. Widac u nas demokracja nie jest w pełni dojrzała
Ale ogólnie kampania plakatowa jest chamska, rzucaniem g***em partia w partię. Zero smaku, honoru, zasad. Widac u nas demokracja nie jest w pełni dojrzała
Ferbik napisał/a:
waldex, zacznijmy od tego, że u nas nie ma demokracji
Ja bym tego aż tak źle nie widział. W każdym państwie wybory polegaja nie tylko na zachwalaniu swoich walorów ale i również na podkreślaniu wad i wpadek konkurencji. Myśle że Polska bardzo nie odbiega od standardów zachodnioeuropejskich pod tym względem.
A co do Partii Kobiet - ciekawy twór ale chetnie poznałbym ich program. Bo co do zasady jestem przeciwny Partiom Kobiet, Mężczyzn, Czarnych, Białych, Katolików, Muzułmanów, Homoseksualistów, Heteroseksualistów itp itd...
Najbardziej mnie irytują plakaty: na środku: agresja, poniżej: rządzi PiS a Polakom wstyd.
Czy to pierwsza ekipa za którą momentami trzeba by się powstydzić?
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-09-23, 21:47
Administrator, rzekłbym że nie tylko w Polsce. Myślisz że w USA jest jakoś specjalnie inaczej? Gdyby tam ludzie zastanawiali się i wybierali programy to nie byłoby aż tak ważne który sztab zbierze więcej pieniędzy na kampanię. W Niemczech jest podobnie. Niewielu Niemców tak naprawdę interesuje się polityką, partiami, ich programami. Zresztą, czym się tu interesować.. Różnice między SPD i CDU są mniej więcej takie jak między PO i PiS. W praktyce żadne. Nawet jeśli przed wyborami czymś się różnią to po wyborach już niczym.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum