Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-10-03, 12:39
Posty sie przestawiaja (kolejnosc) bo byl wczesniej czas zle ustawiony
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-03, 12:41
administrator napisał/a:
Posty sie przestawiaja (kolejnosc) bo byl wczesniej czas zle ustawiony
Właśnie widzę, też coś tak Ferbika post mi nie pasuje
Nie da się tego jakoś przesatwić, bo lekkie zamieszanie się robi...
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-03, 12:48
Hm. W ShoutBox nie mogę wysłać wiadomości w ogóle, nie wiem czy tylko ja tak mam, czy jeszcze ktoś, ale pisze na wszelki wypadek. No i te godziny, żeby posty były ułożone jak należy, bo lekkie zamieszanie się zacznie robić.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-10-04, 09:41
Prosze o komentarze odnosnie szybkosci forum po przenosinach.
Duża poprawa? Jak to u was wygląda?
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-04, 09:42
administrator napisał/a:
Duża poprawa? Jak to u was wygląda?
Wygląda dobrze póki co. Jeśli o mnie chodzi, forum śmiga i nie ma problemu z wysyłaniem postów jak było na starym serwerze - to chyba był największy problem
hmmm... przed chwila byłam niezalogowana i najnowsze posty miały dziwny czas wysłania... napisane były dziś pomiędzy 3 a 7 rano w momencie kiedy sie zalogowalam wszystko wygląda inaczej - o jakies 7 godzin do przodu tylko dlaczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum