Kurde nie dają mi spokoju bądź co bądź te mocne słowa wypowiedziane przez Michała w stosunku do Ferbika. Panowie nie znamy się na tyle dobrze aby można było formułować tego typu oceny. Jedynie co mogę stwierdzić to fakt że Ferbik jest bardzo błyskotliwy i inteligentny, to wszystko traktuje z odpowiednim dystansem, który jednoznacznie można zinterpretować w postaci żartu lub delikatnej uszczypliwości, która ma na celu tylko podniesienie poziomu humoru wszystkim zgromadzonym. Wydaje mi się że to również ma swój urok i stwarza tylko odpowiedni klimat. Także Panowie proponuje traktować to z odpowiednim dystansem i nie wysuwać tak dalece idących wniosków.
Cholera uciekam spać bo nikt za mnie nie wstanie przed 6.
Pozdrawiam.
Marcin [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-12, 00:59
No dobra, nie wiem o co Wam Ferbik i Mike poszlo i dzis nie jestem juz w stanie tego analizowac:/
Spocik hmm w sumie było nas dużo pizze zjedlismy ( chociaz swojej giga sie nie doczekałem )nie wiem tylko dlaczego jak ja wstawalem zeby odjezdzam wszyscy zaczeli sie zmywac
Byłem jeszcze w testa rossie ogolnie lipa muzyka za glosno rozmawiac sie nie da wiec wrocilem do Jarka
Mialem Michala za normalnego goscia.
Cala sytuacje idealnie podsumowal Robo. Ja juz nic nie musze dodawac. Kazdy niech sobie wnioski wyciagnie sam. Interpretacja, interpretacja, interpretacja...
Zawiodła nas Basia, która deklarowała swoją obecność a niestety nie pojawiła się.
przepraszam z calego serca, nastepnym razem nie zawiode i wespre Dominike, jako ze chyba jedyną dziewczyną byla a swoją droge to trzeba bylo zapytać Jarka kto ja jestem i by wam powiedzial cos o mnie:)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-11-12, 14:00
Ferbik napisał/a:
A spota o kant dupy roztrzasc. Znowu ja gadalem... reszta jak pi...dy siedziala i od czasu do czasu ktos sie odezwal ze w pizzy ciasto za twarde. Mniej ludzi ale konkretniej prosze nastepnym razem, albo bedziemy rozdawac ostrzezenia
Może faktycznie za bardzo się uniosłem ale Ty Ferbik zacząłeś to śa Twoje słowa...nie podoba mi się twoje określenie (pi...dy) o Nas wszystkich. Piszesz, ze tylko Ty gadałeś- to fakt ale przez wiekszość spotkania byłeś po prostu chamski a chamstwo trzeba zwalczać!. Jeśli to uważacie za błyskotliwe i inteligentne to sorki ale ja sie nie piszę na takie spotkania. Ferbik już kiedyś wyleciałeś z poprzedniego forum za takie umizgi i widzę, że niewiele to dało
PS. aha, tu nie poszło o przerobione zdjęcie bo mam je gdzieś tylko o coś innego
Ostatnio zmieniony przez mike 2005-11-12, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
mike, widze ze (słowo wymoderowano) glupoty. Powiem tylko tyle: z poprzedniego forum nie wylecialem, tylko sam odszedlem. Ja jestem chamski?? Wez czlowieku przeczytaj co napisales do mnie, postaraj sie zrozumiec co napisales i popytaj ludzi co sadza o twojej wypowiedzi i mojej postawie na spotkaniu i o tej calej dyskusji. Szkoda, ze nie powiesz o co ci tak naprawde chodzilo, bo wszyscy sa ciekawi - nawet ja. Nie wypowiadaj sie za innych bo nie masz do tego prawa. Nie mam ochoty na ciagniecie tych glupich pyskowek. Koncze ta jalowa dyskusje.
Nie chce być uszczypliwa,ale opowiadac to my mozemy "dowcipy".
Ja tez moge wszystkim na spotkaniu poopowiadac jaki fajny jest Mapecik.
Wiekszosc babek deklaruje obecnosc, a jak przychodzi co do czego, to panowie czuja sie zawiedzeni, ze jestem sama.
hmmm kolejne spotaknie forum - lepiej zorganizowac na forum i po problemie
odezwał sie ten, który preferuje spotkania live. i ten który był od poczatku do konca...
Paweł napisał/a:
heh to widze ze interesująco było
po czym "widzisz"/wnioskujesz?po paru zdjeciach?czy po tych komentarzach? To wszystko to jest nic, w porównaniu do czynnego uczestnictwa.
Juz pisalam jednemu z uzytkowników co sadze na temat forum, ludzi na forum i spotkan forum. Niektórzy z nas znaja sie minimum 3 lata. I to nie było pierwsze spotkanie. Byc moze powiało sentymentalizmem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum