Dzisiaj ok 14.00 przejeżdżałem ulicą Wendta, i stwierdzę że za wiele się tam nie działo (pracowała jedna ładowarka), ale może trafiłem na przerwę na posiłek .
W piątek otwarcie, w którym uczestniczył będzie minister Drzewiecki, rozegrany będzie towarzyski mecz młodzieży ok. 14.30. Informacje od mojego nauczyciela wf-u.
na obecną chwilę nie zanosi się, żeby do otwarcia doszło już w ten piątek. No chyba że chcą tylko dokończyć ta mniejsze boisko a wokoło zostawić '(słowo wymoderowano)'
Mecz między gimnazjum nr1 a gimnazjum nr2.
DJ nie wiem co z tymi boiskami do plażówki, ale nie widzę sensu robić ich przed zimą. Jutro wybieram się na otwarcie postaram się dowiedzieć więcej.
Zastanawia mnie czy będzie ktoś tego obiektu pilnował stróż, ochrona, ktokolwiek. Kamera miejskiego monitoringu na pewno byłaby przydatna w tym miejscu ale zamiast tego będziemy mieli dodatkowe (potrzebne?) szczekaczki. Chociaż zainstalowania takiego głośnika+kamery przy tym boisku bym nie negował.
moim zdaniem nie było w ogóle sensu robić całego tego obiektu teraz, lepiej na wiosne.
w nocy chyba będą musieli zakladać siatke ogrodzeniową bo widze, że zaczęli coś tam,
A na miejsce gdzie jest boisko do piłki plażowej, wysypali sporą kupe piachu.
Kosze nie założone, brak linii.
Całokształt mi się nie podoba i uważam, że powinni się wstrzymać z tym otwarciem.
Ciekaw jestem jak to wygląda w innych miastach gdzie też jutro otwarcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum