R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Sonda o RZW - opinie, uwagi, błędy

Jak Wam się podoba wieluńskie radio?
Jest OK!
16%
 16%  [ 32 ]
Może być!
30%
 30%  [ 60 ]
Jest do niczego!
46%
 46%  [ 91 ]
Nie mam zdania na ten temat!
6%
 6%  [ 13 ]
Głosowań: 196
Wszystkich Głosów: 196

Autor Wiadomość
Administrator 
Administrator

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 2008-10-17, 14:53   

Fordo oczywiście jak najbardziej popieram akcje na rzecz Bartka Żmudzińskiego jednak łamiecie prawo nie podając na swojej stronie obok numeru ceny za sms'a oraz regulaminu usługi.

Od kilku lat współpracuję z firmą oferującą usługi Sms premium i wiem, że jest bardzo wiele spraw sądowych związanych z nie podawaniem, bądź zaniżaniem ceny za usługę. UOKiK bardzo chętnie zajmuje się takimi sprawami, więc naprawdę szczerze i życzliwie sugeruje aby poprawić to niedociągnięcie.

Poza tym relacja audio nie działa - wyskakuje błąd.
Postaw piwo autorowi tego posta

fordo 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2008-10-17, 16:22   odp

dzięki za uwagi:) na pewno to poprawimy. Nie wcześniej jednak jak w poniedziałek, gdy do pracy przyjdzie osoba odpowiedzialna za stronę:( Ja niestety nie mam hasła. Pozdrawiam

Rybak 
Przyjeżdża na zakupy
ornitolog

Piwa: 12/1
Wysłany: 2009-02-26, 07:52   

Wczoraj o 15:30 miałem przyjemność wysłuchać wiadomości lokalnych w RZW.
Dwukrotnie, najpierw w zapowiedzi, a potem w materiale (nie pamiętam jakiej dziennikarki)
padło stwierdzenie obchodów 60-lecia wybuchu II WŚ.

Moje pytanie brzmi czy dziennikarzy RZW należy wysłać na korepetycje z historii czy matematyki ?? :D

fordo 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-02-26, 08:20   

Rybak Przeprzaszam Ciebie jak i każdego słuchacza za tę wpadkę, a winna osoba już pisze szkolne sto razy, która rocznica jest w tym roku.... Cóż czynnik ludzki ma to do tego że nie ma się na niego pełnej kontroli. Jeszcze raz przepraszam.....

Rybak 
Przyjeżdża na zakupy
ornitolog

Piwa: 12/1
Wysłany: 2009-02-26, 10:40   

fordo napisał/a:
a winna osoba już pisze szkolne sto razy

ale ołówkiem na kartce, a nie w Wordzie metodą ctrl+c, ctrl+v ?? :D :D :D

yabos 
Wieluniaczek

Piwa: 4/2
Wysłany: 2009-03-06, 16:30   

Od momentu rozpoczęcia przez RZW nadawania na nowej częstotliwości nie mogę sobie posłuchać w kuchni Trojki. Cały czas są jakieś zakłócenia, chyba że stoję przy oknie i trzymam rękę na radiu. Wcześniej nic takiego się nie zdarzało.

fanzie 
Przyjeżdża na zakupy

Piwa: 5/8
Wysłany: 2009-03-11, 07:26   

syd napisał/a:
Cały czas są jakieś zakłócenia, chyba że stoję przy oknie i trzymam rękę na radiu.
myślałem że ja tylko ja wywołuj takie zakłocenia :D

yabos 
Wieluniaczek

Wysłany: 2009-03-11, 07:31   

fanzie napisał/a:
syd napisał/a:
Cały czas są jakieś zakłócenia, chyba że stoję przy oknie i trzymam rękę na radiu.
myślałem że ja tylko ja wywołuj takie zakłócenia :D

Niestety nie tylko Ty. W radiu samochodowym też są zakłócenia. Dobrze że u mnie w pokoju w radiu podłączonym do anteny na bloku przeważnie wszystko jest ok. Ale i tak kij im w nadajnik:/

fordo 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-03-11, 08:07   

Syd, nasza nowa częstotliwość nie ma żadnego związku z zaklóceniamu odbioru Trójki w Wieluniu. Sygnał z Nizankowic skąd nadajemy na falach 97,7 jest odbierany w Wieluniu szczątkowo, więc o zakłóceniach stacji, która nadaje 1000 razy większą mocą nie może być mowy. Polecam sprawdzenie anteny jeśli jest zewnętrzna to sprawdzenie instalacji antenowej. Pozdrawiam PS. na marginesie Trojkę uwielbiam i rozumiem zdenerwowanie.

yabos 
Wieluniaczek

Wysłany: 2009-03-11, 08:43   

Właśnie to mnie dziwi. RZW nadaje na 97,7, Trójkę odbieram na 91,7 a słyszę nachodzące RZW. Tego jestem pewien, chyba że inne radio nadaje informacje regionalne z Wielunia;) Z anteną wszystko raczej jest ok, przynajmniej wcześniej nie było problemów. A z siłą zakłóceń to jest różnie. Przeważnie nie jest tragicznie, ale są dni, że nie da się słuchać.

hiszpan 
Wieluniaczek
KiKo

Piwa: 17/150
Wysłany: 2009-04-02, 14:15   

Dosyc dlugo nie bylo mnie na stronie internetowej RZW, a jesli tam nawet bywalem w ostatnim czasie, to byly to wizyty bardzo krotkie. Dlatego wlasnie, nie zwrocilem uwagi na bardzo ciekawe odnosniki, jakie pozwolili sobie na niej umiescic jej administratorzy. Mam tutaj na mysli "Audycje do sluchania". Poniewaz dwie pierwsze wydaly mi sie najbardziej interesujace, postanowilem ich wysluchac od deski do deski. Pojawilo sie w nich kilka ciekawych osob, a co za tym idzie ciekawych tematow. Ogolnie ocena calego "przedsiewziecia" pozytywna. Nawet bardzo. Jednak chcialbym zwrocic uwage na czesto powtarzajacy sie blad osob przeprowadzajacych wywiady w tychze audycjach. Blad, ktory mnie troszke zirytowal. Mianowicie w wiekszosci rozmow to redaktor jest ich bohaterem, nie gosc. Czesto to dziennikarz czesciej zabiera glos. Juz nie wspomne o nachalnym wcinaniu sie w slowa swojego rozmowcy. To taka mala uwaga, ktora nie dotyczy wszystkich prezenterow RZW.
Pozdrawiam

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-04-02, 19:50   

Ostatnimi czasy RZW poprawiło się zdecydowanie. Dawka humoru wrzucana przez niektórych prezenterów (np. Kasię Jaśko i Anię Nowak-Zgondek), naprawdę powodowała uśmiech na mojej twarzy :) Co prawda wiało feminizmem, ale całkiem sympatycznie i z dystansem :) Pozdrawiam prowadzących :)

Administrator 
Administrator

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 2009-05-28, 09:36   

Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt. Ciekawy jestem co takiego się stało, że RZW nagle przestało wymieniać adres naszego forum. Radio posługuje się od pewnego czasu jedynie określeniem "internauci". Poza tym przedstawiciel RZW przestał wypowiadać się na naszej stronie. Czyżby jakiś odgórny zakaz?

Mama 
Dojeżdża PKSem

Wysłany: 2009-05-28, 13:15   

To jest brak rzetelności ze strony redaktorów a może nawet naruszenie praw autorskich, w końcu bazują na cudzej pracy, dane wzięli za darmo a programu na pewno nie przygotowali wolontariusze :D Wszelkie takie ankiety - badania opinii publicznej powinny mieć podane źródło. Do sądu barbarzyńców i niech prostują 8)

miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2009-05-28, 17:53   

Administrator napisał/a:
Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt. Ciekawy jestem co takiego się stało, że RZW nagle przestało wymieniać adres naszego forum. Radio posługuje się od pewnego czasu jedynie określeniem "internauci". Poza tym przedstawiciel RZW przestał wypowiadać się na naszej stronie. Czyżby jakiś odgórny zakaz?

Byłoby źle gdyby miało się znowu zaognić na linii RZW a Wieluń Biz, bo ostatnimi czasy odnosiłem wrażenie, że jakąś nić współpracy można odnaleźć między tymi mediami. Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i dalej będzie OK :) .
Powyższy post Mamy, nie pomaga w obustronnym pozytywnym dialogu i współpracy, szkoda :? .

Odpowiedz do tematu